Binnenstadsproject van het jaar

De jaarlijkse award voor ‘Binnenstadsproject van het jaar’ reiken we uit aan projecten of processen die onderscheidend en vernieuwend zijn en laten zien dat jouw binnenstad zich aanpast aan de behoeften van vandaag én van de toekomst. 

De Verkiezing ‘Meest Inspirerende Binnenstad van Nederland’ organiseert het Platform Binnenstadsmanagement iedere drie jaar. In de tussenliggende jaren reiken we ieder jaar drie awards uit voor toonaangevende en inspirerende projecten uit de binnenstad die bijdragen aan de toekomstbestendigheid en vitaliteit van de binnenstad. De projecten zijn vernieuwend en vormen een inspiratiebron voor andere binnensteden uit Nederland.

De drie awards zijn verbonden aan de thema’s van de Binnenstadsbarometer (Activiteit & Gebouw, Innovatiekracht, Bereikbaar & Toegankelijk, Samenwerking, Leefbaar & Sociaal, Eigen & Uniek). Deelname aan de jaarlijkse awards is enkel mogelijk voor leden van het Platform Binnenstadsmanagement.

Proces Award 'Binnenstadsproject van het jaar'

Het proces om de winnende binnenstadsprojecten te bepalen, is als volgt:

Stap 1

Om kans te kunnen maken op een award voor jouw binnenstadsproject, vragen we je om een intakeformulier in te vullen. Het intakeformulier beschrijft de inhoud van het project of proces.

Stap 2

Vervolgens ga je in gesprek met een afvaardiging van de jury (onderdeel van de jury voor de Verkiezing Meest Inspirerende Binnenstad van Nederland). De jury stelt je verdiepende vragen om een goed beeld te vormen van het project/proces.

Stap 3

Op basis van deze gesprekken bepaalt de jury de winnaars van de award. Tijdens de Dag voor de Binnenstad in het voorjaar hoor je of jouw binnenstad een award in ontvangst mag nemen.

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0411 - 850 599
Bezoek onze website

Volg ons

© 2022 Stichting Platform Binnenstadsmanagement. Alle rechten voorbehouden.

© 2022 Stichting Platform Binnenstadsmanagement. Alle rechten voorbehouden.