De deelnemende projecten van 2024: Roermond: Winter Fever Arena

Wie wordt de winnaar van de verkiezing ‘Meest Inspirerende Binnenstadsproject? Tot aan de Dag voor de Binnenstad op 11 april, lichten we alle 19 ingezonden projecten voor je uit. Van 1 december 2023 t/m 7 januari 2024 transformeerde het historische Munsterplein van Roermond tot een winter wonderland. Het event Winter Fever Arena was het hoogtepunt, met dir project dingt Roermond mee naar de titel van onze verkiezing in het thema Eigen & Uniek. 

Met de Winter Fever Arena, een transparant paviljoen van ruim 1500m2 dat vrijwel het hele plein overspande, inclusief de historische kiosk aan de voet van de Munsterkerk, creëerde Stichting Evenementen City Roermond een sfeervolle en gastvrije omgeving. Het event trok tienduizenden bezoekers van alle leeftijden naar de binnenstad. Hierbij werd een gevarieerd programma aangeboden met o.a. rollerskaten, fun curling, live muziek en après-ski.

Nieuwe koers
De lancering van Winter Fever Arena markeert een nieuwe koers voor evenementen in Roermond, waarbij de traditionele kerstmarkten en ijsbanen plaatsmaken voor een innovatieve, multifunctionele en weersbestendige ervaring. Dit event is niet alleen een attractie voor het brede publiek, maar wil ook bijdragen aan de profilering van Roermond op regionaal niveau. Hierbij wordt nauw samengewerkt met verschillende stakeholders, waaronder de gemeente, Citymanagement en het bedrijfsleven. Alles met het doel om een duurzame en vitale stad te creëren, die zowel bewoners als bezoekers aanspreekt, en toekomstige evenementen te laten plaatsvinden die de identiteit en vitaliteit van Roermond versterken. 

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0411 - 850 599
Bezoek onze website

Volg ons

© 2022 Stichting Platform Binnenstadsmanagement. Alle rechten voorbehouden.

© 2022 Stichting Platform Binnenstadsmanagement. Alle rechten voorbehouden.